# i ♥ my volleyball team

Heyo! Gjett hvem som fikk en A på første matteprøven! This girl! Så nå henger navnet mitt på plakaten til læreren og greier, ikke verst..mens vi er inne på det: fikk 40/40 på kjemitesten, og 20/20 på fysikk-oppgaven min, yay me!

Okei, men nok om det, her er det volleyballjentene skulle gjøre etter skolen i dag: phoneblast! Vi skulle rineg rundt til folk og be de donere penger til fundraiseren vår!
Her er det volleyballjentene egentlig gjorde etter skolen i dag:






Ja, for de av dere som ikke skjønner, her er det in writing: vi skulle ha phoneblast'en i Ms. Stupek (aka coach og lærer) sitt klasserom mens hun var på møte. Noen av oss har poster-assignment i kjemi, så dvs. at vi hadde en svær blank plakat/hvitt ark. Så vi bestemte oss for å  dekorere den og henge den opp på rulletavlen til Ms. Stupek. 

11 av de 12 jentene på volleyballaget - sykt bra gjeng!
Så når hun starter første time i morgen med sophomore (eller hvilken klasse det nå enn er hun har) og drar ned projektortavlen kommer hun til å få seg en søt liten overraskelse! Hannah (nr. 3 bak fra venstre på bildet) kommenterte at "she is gonna laugh so hard, and then she's gonna yell at us at practice!" og jeg tror ikke det er langt unna det som kommer til å skje :P

I morgen skal jeg til Grove (en youth group i en kirke i nærheten, så basically tror jeg det er HUS, USA-version!) med noen venner fra skolen. Jeg gleder meg skikkelig til å faktisk gjøre noe! Sånn, utenom skole og trening liksom :P

ookay, dinnertime!
#

4 comments:

  1. Wow, bra jobba! :D

    Ble det noe ut av den "phoneblasten" ?


    Simen :D

    ReplyDelete
  2. Very good article. I'm going through some of these issues as well..

    my web site :: free money talks

    ReplyDelete
  3. Heya! I understand this is sort of off-topic but I needed to
    ask. Does building a well-established website such as yours take a lot of work?
    I am completely new to running a blog however I do write in
    my journal on a daily basis. I'd like to start a blog so I will be able to share my own experience and views online. Please let me know if you have any recommendations or tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

    My site http://www.youtube.com/watch?v=yWtQw9OzNwY

    ReplyDelete
  4. Hello there, You have done an excellent job. I will certainly digg it
    and personally suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this site.

    Feel free to surf to my webpage :: cedar finance binary

    ReplyDelete